هوش مصنوعی و آینده انتشار اخبار

هوش مصنوعی و آینده انتشار اخبار

بیایید با یکی از بزرگترین چالش‌های دنیای هوش مصنوعی آشنا شویم. نگارش گزارش‌های عمیق و کاربردی یکی از مهمترین چالش-ها برای ربات خبرنگاران است. اما هر چقدر این چالش برای آن-ها سخت بوده است به نظر ابزارهای مناسبی برای تحلیل و دسترسی سریع به آمار و عکس‌ها و... بوده‌اند. به نظر می‌آید آینده تولید محتوا در دست ابزارهای هوشمند است. آینده‌ای که آغاز شده و در همین نزدیکی در حال تجربه تحولاتی بسیار جذاب است. در این نوشتار نگاه می‌کنیم به برخی از تحقیقات جذاب در تولید محتوا و خبر که جهان این رشته را دستخوش تغییر نموده است.
روش‌های تولید محتوا و اخبار در چند سال اخیر تغییرات بسیاری را شاهد بوده است. ظهور شبکه‌های اجتماعی، گوشی‌های هوشمند و... همه در این تحولات نقشی اساسی ایفا کرده‌اند. اما یک تحول خاص در حال ایجاد انقلابی در تولید محتوا، مطالعات آماری و روش‌های مدیریت اخبار است.
هوش مصنوعی روش روبرو شدن ما با دنیای اطلاعات را به طور کل دستخوش تغییر نموده است. چالش تولید خبر به کمک هوش مصنوعی در چند سال اخیر توسط سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و خبرگزاری‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

در سال 2015 شرکت Tencent  سامانه هوشمندی(ربات نرم افزاری) با نام Dreamwriter  را رونمایی کرد که قادر بود در مدت زمان یک دقیقه یک گزارش هزار کلمه‌ای بنویسد. روزنامه Beijing Times با استفاده از این ربات به تهیه یک گزارش آزمایشی پرداخت. در این گزارش، هوش مصنوعی با دسترسی به اینترنت و بررسی آمار دقیق گزارش‌ها، به گفته‌ی سردبیر روزنامه، گزارشی را نوشت که تفاوتی با گزارش‌های نوشته شده توسط نیروی انسانی نداشت. اما یکی از اصلی‌ترین مشکل این گزارشگر، عدم توانایی در نگارش گزارش‌های تحلیلی بود.
در سال 2016 نیز یک محقق هوش مصنوعی با همکاری یک کارگردان سینما، با وارد کردن تعداد زیادی فیلمنامه به پرتالی مجهز به الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توانستند که برای اولین بار فیلمنامه‌ای نوشته شده توسط هوش مصنوعی را تولید کنند. با وجود جذابیت این فیلم اما دیالوگ‌های این فیلمنامه انسجام معنایی نداشتند و داستان سیر منطقی را طی نمی‌کرد. این فیلم کوتاه 9 دقیقه‌ای Sunspring نام دارد و در ژانر علمی تخیلی است.

اسپریت پورتالسمینار رایگان: سمینار توسعه پورتال های سازمانی با استفاده از هوش مصنوعی - از تئوری تا اجرا

خبرگزاری آسوشیتدپرس از سال 2018 از پورتال سازمانی هوشمندی برای تحلیل جستجوی سریع آرشیوها، گزارش‌‌ها و به عنوان دستیار خبرنگاران در بحث استخراج و تولید محتوای متنی و تصویری استفاده می‌کند.  
در ماه‌های اخیر هم، کمپانی OpenAI توانست یک مقاله را بدون دخالت انسانی از هوش مصنوعی خروجی بگیرد. این مقاله توسط روزنامه گاردین منتشر شد، یک نامه از هوش مصنوعی برای انسان‌ها که به نظر بی نقص است ولی باید بدانیم که برای نوشتن آن بارها مقالات مشابه و نکات کلیدی توسط محققان به این سامانه آموزش داده شد و خروجی‌های آن چندین بار تصحیح گردید تا در نهایت به سطح مطلوب رسید.

پروفسور جینا نف از موسسه تحقیقات اینترنت آکسفورد از جمله اساتیدی است که در حال حاضر بر روی استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوا تحقیقات بسیاری انجام می­دهد، در حال حاضر فرصت­های تحصیلی و مطالعاتی مختلفی در این موسسه و زیر نظر ایشان برای محققان دوره دکتری در حال انجام است.

هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، پردازش هوشمند تصاویر،جستجوی سریع، تحلیل سریع آمار، ارائه گزارش­های عددی و... بخشی از ویژگی­های کلیدی و مهمی است که در دنیای نوین تولید محتوا و اخبار نقش بسیار مهمی را ایفا می­کنند نقشی که هرروز پررنگ تر از دیروز می­گردد. در رقابت بسیار سریع سازمان­ها، پورتال­های سازمانی هوشمند و تحریریه­های الکترونیکی هوشمند ابزارهایی مهم و حیاتی برای توسعه سازمان­های تولید کننده محتوا می­باشند.

: لینک کوتاه خبر
متن استاتیک شماره 3 موجود نیست