عصر هوش مصنوعی : مدیریت محتوا هرگز همانند قبل نخواهد بود

عصر هوش مصنوعی : مدیریت محتوا هرگز همانند قبل نخواهد بود

" به عصر هوش مصنوعی خوش آمدید، جهان دیگر همانند گذشته نخواهد بود و این تغییر واقعاً بسیار سریع اتفاق خواهد افتاد " سایمون مولکاهی

 

تبدیل نوشتار به گفتار محتوای شما بسیار دسترس‌پذیرتر و گیرا‌تر خواهد کرد. انسجام میان سیستم‌های مدیریت محتوا و فناوری تبدیل نوشتار به گفتار (text-to-speech) اخیراً توجه زیادی را در صنعت به خود جلب کرده‌است. در میان تمامی منافع آن، تبدیل متن به گفتار کسب و کارهای دیجیتال را قادر می‌سازد تا محتوا را در سطح بسیار بالاتری قابل مصرف و دسترس‌پذیر سازند.

ممکن است فکر کنید که screen reader ها هم همین کار را انجام می‌دهند! بلی، آنها هم همین کار را انجام می‌دهند اما محتوا‌نگاران هیچ کنترلی روی کیفیت و صوت گفتار ندارند. انسجام این فناوری به آنها قابلیتی می‌دهد که در حین دسترس‌پذیر‌تر کردن آن، ارزش ویژه برند (Brand Equity) را حفظ کنند . ارزش ویژه برند مفهومی است که به نوع درک مصرف‌کنندگان از برند اشاره دارد و به این نکته می‌پردازد که مصرف‌کنندگان می‌پندارند محصولی با برند معروف حتماً از محصولی با برند کمتر شناخته شده بهتر است و دیگر به مقایسه کیفیت محصولات نمی‌پردازند.  با در نظرگرفتن این حقیقت که  75 درصد افرادی که معلولیت‌های متفاوتی دارند از کامپیوتر‌های دسکتاپ و موبایل استفاده می‌کنند و این افراد یک جمعیت قابل توجه بیش از 40 میلیون نفر هستند،استفاده از این فناوری‌ها علاوه بر اینکه یک مسئولیت اجتماعی است، برای کمپانی‌ها منافع بسیاری دارد.

no result

یکی از مزایای پیشرفت کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای سیستم‌های مدیریت محتوا، درک عملکرد محتوا یا Content Performance می‌باشد. با تکنولوژی امروز، محتوا‌نگاران می‌توانند تحلیل کنند که محتوا چگونه به خواننده‌های آنها منتقل می‌شود واینکه چه کیفیت پیامی برای چه مخاطبی مناسب است.

قابلیت آنالیز لحن ( Tone Analyzing ) یکی از بهترین قابلیت‌هایی است که بواسطه یادگیری ماشین (Machine Learning) توسعه یافته‌است. این آنالیزور‌ها می توانند در متون نگارش یافته، لحن زبان، لحن احساسی و لحن اجتماعی را شناسایی کنند. تحلیل‌گر لحن می‌تواند ما را از چگونگی انتقال محتوا به مخاطب آگاه کند و برای هر زیرشاخه لحن (sub-tone)، امتیازی بین 0 و 1 در نظر می‌گیرد. برخی از موارد کاربرد آن به قرار زیر است:

  • نظارت بر مخاطب و درک اجتماعی از محتوا
  • بازاریابی شخصی‌سازی شده
  • روبات‌های گفتگوگر
  • تضمین کیفیت و نظارت بر درگیر شدن مشتری با سازمان

پلتفرم‌های مدیریت محتوایی که با صدا کنترل می‌شود:

در پی موفقیت فراوان موج جدید سرویس های مجهز به هوش مصنوعی همانند Apple Siri، Microsoft Cortana و Google Home، سازمان‌های بزرگ بیشتری در تلاش هستند شانس خود را با سیستم‌های مکالمه‌ای امتحان کنند. کاربرد نوینی که این سیستم پیدا کرده‌است، صنعت مدیریت محتوا می‌باشد.

 Theatro که یک سازنده نرم‌افزارهای قابل کنترل از طریق صدا و مجهز به هوش مصنوعی می‌باشد، پلتفرمی را توسعه داده‌است که بواسطه آن، مدیران و دفاتر مرکزی هر سازمان می‌تواند پیام‌های صوتی ایجاد کند و و تحویل و ارسال این پیام‌ها را به کارمندان و کارگران در سطوح مختلف سازمان مدیریت و مکانیزه نمایند. عدم ارتباط میان مدیریت و کارمندان یکی از انگیزه‌های تولید چنین سامانه‌ای بوده‌است. فروشنده این سامانه ادعا دارد که مدیران می‌توانند پیام‌های ضمنی و موردی را به گوش هر یک از اعضای تیم برسانند بدون این که نیاز باشد کارمندان به یک ترمینال کامپیوتری نگاه کنند یا در یک نرم‌افزار موبایلی لاگین کنند. این پلتفرم کتابخانه‌ای از پیام‌های صوتی دارد که طیف وسیعی از کاربردهای امنیتی برای آن متصور است. این تکنولوژی، آسودگی، مقیاس‌پذیری و بهره‌وری را یک‌جا به ارمغان می‌آورد.

: لینک کوتاه خبر
متن استاتیک شماره 3 موجود نیست